Kokomo Kings (SWE)

Blues Lounge Radio Show:n “Vuoden bändi 2018” ja “Vuoden viihdyttäjät 2021” -palkintojen voittaja ruotsalainen The Kokomo Kings.

Yhtye on saavuttanut kovan maineensa tinkimättömällä asenteella ja matalilla sävyillä rokkaavalla juurimusiikilla, joka pohjautuu syvälle bluesin alkukantaisiin juuriin.

Kun he olivat vuosia säestäneet isoja kansainvälisiä bluesartisteja, kuten James Harman, Mud Morganfield, Big Jack Johnson, Lazy Lester, Louisiana Red, John Primer, Big Joe Louis, Keith Dunn, Rusty Zinn ja niin edelleen…päättivät he perustaa oman uuden bändin ja alkaa tekemään omaa juttuaan. Pääidea bändin kanssa on soittaa primitiivistä, “groovia lauantai-iltamusiikkia”, joka on tehty tanssimiseen ja ilonpitoon.

Lokakuussa 2013 he julkaisivat samannimisen täyspitkän albumin “Artificial Natural”, joka sai myös hienot arvostelut. Monet Blues- ja Rock´n´Roll – fanit kommentoivat, että se oli ensimmäinen kerta moneen vuoteen, kun he kuuntelivat bluesalbumia ensimmäisestä kappaleesta viimeiseen, ja rakastivat sen jokaista sekuntia!

Ameripolitan Music Awards Memphisissä antoi The Kokomo Kingseille “Vuoden bändi 2018” tittelin. Vuonna 2021 bändi sai osakseen “Vuoden viihdyttäjät” -palkinnon The Blues Lounge Radio Showsta Isossa-Britanniassa.
He ovat alusta asti esiintyneet klubeilla ja festivaaleilla Ruotsissa, Tanskassa, Isossa-Britanniassa, Saksassa, Hollannissa, Belgiassa, Suomessa, Norjassa, Ranskassa, Itävallassa, Sveitsissä, Tšekissä ja Espanjassa.

Nyt on vuorossa Pakkasukon perjantai-ilta Kemissä 2.2.2024 Ankkurin lavalla. Tämä on takuuvarmaa viihdettä ja luo yhtä huipun tunnelman, kuin viime vuoden ruotsalainen säväyttäjä The Beat from Palookaville! Luvassa sekopäisen hauska ja nautinnollinen ilta The Kokomo Kingsien seurassa.

AIKA JA PAIKKA

Perjantai klo: 23:00-00:00

Cafe-Bar Ankkuri


SOME


OSTA LIPUT