Jo’Buddy & The Down Home Kings Pakkasukko All Stars

Jo’ Buddy’s One Man Stomptet
Lontoossa muutaman vuoden jo asunut 41:ttä keikkavuottaan taivaltava ikiliikkuja, elämäntyöpalkittu laulaja­-kitaristi-­lauluntekijä Jo’ Buddy:n musiikillinen anti on runsas ja herkullinen rootskeitos, missä Ragtime, Boogie Woogie, Down Home Blues, Hot Jazz, Hillbilly & Gospel lyövät kättä.
Hän tuli 1990-2000 vuosikymmenien varrella monille tutuksi
mm. One O’Clock Humph (1985­-98), sekä Groovy Eyes (1993­-)
– yhtyeiden keulahahmona.
Hänellä on takanaan yli 4.400 keikkaa sekä yksin, että lukuisien kokoonpanojen kanssa 16:ssä maassa Pohjois-Amerikassa, Euroopassa sekä Venäjällä.
Hänen uniikkia laulua ja kitarointia voi kuulla yli 40:llä kotimaisella ja ulkomaisella äänilevyjulkaisulla. Mukana muutama kansallinen top 20­ single.
Vuosien kovalla työllä kulttistatuksen ansainnut “oman tien kulkija” on ehtinyt innoittaa monia huippuartisteja myös kansainvälisesti. Jo’ Buddy:n originelleja kitarasoundeja on jäljitelty jo vuosia aina Kaliforniaa myöten sekä hänen biisejä on
esitetty ja levytetty Skandinaviasta Englantiin ja aina Pohjois-Amerikasta Etelä-Amerikkaan asti.
Vuonna 2018 Finnish Blues Awards – elämäntyöpalkinnon vastaanottanut, sekä vuonna 2016 International Blues Hall of Fame:en nimetty pitkänlinjan roots musiikin monitaituri laulaa sielukkaasti, louhien matalalle viritetyllä kitarallaan
rytmiä, sooloa ja bassoa, sekä polkien rytmikengillään tanssin kutsuvan hypnoottisen poljennon.
Moninkertainein Pakkasukko vieras Jo’ Buddy hoitaa tällä kertaa festivaalin pää dj:n roolia, sekä Lumilinnassa, että Ravintola Ankkurissa. Lauantaina 11.2 hän ottaa myös liiderin homman Ankkurin yössä Jo’ Buddy All Star Bandissa illan viimeisenä aktina.

LAVA

Ankkuri
Lauantai klo: 01:45-02:45


SOME