Dimitri Keiski & The Stumble Boys

Kemin Ramonan yössä la 11.2 esiintyy aiemmin paljon Suomen ja Ruotsin välillä operoinut Dimitri Keiski säestäjänään kovia soittajia täynnä oleva The Stumble Boys; Tuomas Laajoki kitara, Mikko Nuorala basso, Kari Hautalampi piano, sekä Jeremia Kangas rummut.
Dimitri Keiski tuli tunnetuksi Ruotsissa True Talent -voittajana, mutta nyt on koti Suomessa. Sieltä hänelle löytyi uusi perhe, ”musiikkikummisetiä” sekä oikeaa, perinteistä vintage-rokkia.
Dimitri Keiski on sekä säveltäjä, laulaja että kitaristi. Tätä nykyä hän esiintyy Suomessa monissa eri kokoonpanoissa, viimeksi Dannyn jäähyväiskiertueella Ruotsissa. Yhteistyökumppaneihin kuuluvat muun muassa Remu Aaltonen sekä Jalkasen veljekset.
– Ruotsissa ei ole enää perinteistä vintage-rokkia josta pidän. Suomessa sitä vielä löytyy, perustelee rocktähti muuttonsa musiikillista puolta.
Rokkia kolmessa polvessa
Oikean rokkitunteen Dimitri kertoo oppineensa jo lapsuuden kodissa. Myös Keiskin Elvis-poika on jo taitava kitaristi ja esiintynyt muun muassa Tukholman Berwaldhallenissa isänsä vierellä. Dimitrin Keminmaasta kotoisin oleva Katja-vaimo on myös laulaja, pitkään ollut Dannyn the Voices taustalauyhtyeessä.

LAVA

Ramona
Lauantai klo: 01:45-02:45


SOME