Blues Rooster

Bluesrooster on noin 4 vuotta Rovaniemellä toiminut Bluesbändi. Bändin settilistaan kuuluu hienoja bluescovereita , bändi saa varmasti vipinää jalan alle ja hyvän meiningin luotua keikkayleisöön. Settiä voidaan muokata myös tilanteeseen sopivaksi erilaisiin keikkapaikkoihin. Bändi koostuu pitkänlinjan muusikoista , joilla on useamman vuosikymmenen kokemus keikkailusta eri bändeissä.
Jäsenet:

Pepe Petranen: Laulu, huuliharppu, myös kitarakin tarvittaessa. Pepe on mahtavalla äänellä varustettu laulaja ja pitkän kokemuksen omaava huippu esiintyjä, joka ei varmasti jätä ketään kuulijaa kylmäksi. Pepe on toiminut pitkään laulajana mm Wristshakers bändissä ja Astaman Brothersissa. Pepellä on ollut myös oma Pepe Petranen blues bändi.

Jukka Ylikulppi: Kitara. Jukka on tyylitaitoinen ja monipuolinen lahjakas kitaristi. Jukka on soitellut mm. Coachmen bluesband:issä, Walking a dogissa ja Mustang sälleissä soolo kitaraa. Jukalta taittuu myös laulu.

Jaakko Niemi: Rummut, laulu. Jaakko on ammattimuusikko, joka mm. soittelee Rovaniemen kaupungin virallisessa yhtyeessä Kunnan Pojissa. Jaakko hallitsee soittimen kuin
soittimen ammattitaidolla ja onkin mukana monesti useissa
projekteissa.

Wesku Puikko: Koskettimet, laulu. Wesku on ammattitaitoinen vikkeläsorminen boogiepianisti , jonka soittoa on aina ilo kuunnella. Wesku on myös tällähetkellä pianistina Heartburn bändissä. Aiemmin Wesku on soittanut yhdessä Tommin kanssa 61` Beast bändissä southern rock vaikkuteista bluesia.

Tommi Korjonen: basso. Tommi rytmittelee bassolla bändille pohjaa. Tommi on soitellut myös useammassa bändissä vuosien varrella mm. Pigmill, Twin shot, 61` Beast . Tommin tämänhetkiset bändit ovat Bluesrooster ja The Drillz

AIKA JA PAIKKA

Lauantai klo:19:00 / 20:30 / 22:30

Lumilinna lava 2


SOME


OSTA LIPUT